Hallo

Vanochtend stond ik op en dacht ik, tja wat schrijf je zoal op een website. Er zijn er al zoveel… coaches, (rouw) therapeuten, sport en spel trainers, zakenmanagers, kinderopvang begeleiders, psychologen, gezinshulp, ouderenzorg, groepsleiders, activiteitenbegeleiders, leraren, kindertheater, koren… Gelukkig maar! Ze hebben allemaal een rol in mijn leven gespeeld en sommige nog. En daar ben ik dankbaar voor! Ze hebben mij geholpen van overleven naar Leven. Ik ben blij dat ik hun hulp heb kunnen ontvangen en nu het stokje door kan en mag geven.

Mijn naam is Astrid Bolt,  ik ben 54 zomers jong. Weduwe, moeder van fantastische toppers van (bonus) kinderen, inmiddels (jong) volwassenen. En oma van een twee prachtige kleinzoons.

Ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben een mensen mens en een creatieve duizendpoot. Ik kan mij focussen op wat op dat moment belangrijk is. Ik kan op een speelse en creatieve manier jong en oud, ondersteunen en helpen bij hun ontwikkeling en verliesarbeid, waarbij ik diverse kunstzinnige werkvormen gebruik. Echt luisteren en reageren wat bij die persoon past. Open, eerlijk en oprecht. Ik leef en werk vanuit mijn hart!

Mijn levens thema’s zijn; ziekte, Leven & dood, verlies en afscheid nemen van dat wat je dierbaar was. Van je eerste knuffel, tot een bijzonder dierbaar mens.