Kosten

Een kennismakingsgesprek met een kleine kunstzinnige opdracht van 60 minuten is gratis. Zo kan je direct een beetje ervaren wat kunstzinnig dynamisch coachen inhoud. Gaan we met elkaar in zee, dan krijg je van mij een intake formulier mee, om thuis alvast in te vullen. Bij het eerste consult, spreken we door wat op dat moment voor jou het belangrijkste is. Soms gebruik ik hiervoor de intake cirkel.

Een consult van 60-90 minuten kost € 55,- Een kleine portemonnee en inwoner van de gemeente Het Hogeland? Kunt u mogelijk een beroep doen op het participatiefonds. Zie www.het hogeland.nl. aanvraagformulier Participatiefonds. Ik werk niet met een zorgverzekeraar. Als startende ondernemer werk ik vanaf 1 juli 2020 met de kleine ondernemers regeling (KOR) en hoef ik geen BTW te berekenen. Vandaar dat mijn prijzen laag kunnen zijn. Zo heb ik voor jou meer tijd! Dit vind ik essentieel bij verliesverwerking!

Voor kinderen geld een ander tarief. € 25,00 per 60 minuten. Voor kind en ouder samen is het tarief € 45,00 per 60 minuten. Dit geld voor dit jaar 2020

Nieuw: J-auw Ateliercafé informatie zie laatste nieuws. Kosten zijn €45,00 voor een strippenkaart van 5 keer voor 2 maanden geldig. Dit zijn bijeenkomsten voor voorlopig max 4 personen.

Ik werk individueel en met kleine groepen. Max 6 tot 8 personen. Er is een mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop zoals; Een hart onder de riem J-auw boek maken. 📚 Herinneringen collage ✂📏 of Intuïtief helend schilderen van een verlies. 🎨

In de planning voor 2020 staat een cursus, “Hart onder de riem J-auw boek” maken. Van 6 bijeenkomsten van 2 uur. In De Blauwe Schuit te Winsum. Nu eerst voor de mantelzorgers. Zie bijeenkomsten, submenu cursussen.

Kosten voor een workshop/ cursus is voor mij maatwerk. Ik zal per keer kijken wat er voor nodig is.

Tot 24 uur van tevoren kun je een gesprek kosteloos annuleren.