Laatste nieuws

📚📗👩‍⚕️👨‍⚕️9 juli a.s. start er een cursus voor mantelzorgers van Het Hogeland. Kijk voor uitgebreide informatie bij kopje bijeenkomsten submenu cursussen!

👍🎨🧵♥♥🎼🎶🖍🖌✂Nieuw project J-auw Ateliercafé, zie vervolg informatie hier onder.

Als praten niet (meer) werkt in Verlies en Afscheid.

Hartenbomen start vanaf a.s. maandagavond 6 juli van 19.30-21.30 uur het project J-auw Ateliercafé in De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 in Winsum.

Voor iedereen van 20+ en ouder.

Het thema is verlies en afscheid. Een onderwerp wat bij ons leven hoort op vele levensgebieden. Wat doe jij, als het niet zo makkelijk is om er over te praten? Er is naast het woord een andere manier om aandacht te geven aan jouw rouw.  

Vanuit eenvoudige opdrachten, speels, experimenteel werken met creatieve middelen, aandacht geven aan jezelf. Van inspanning naar ontspanning. Even op adem komen. Lucht geven aan je hart en rust ervaren in je hoofd. Lotgenoten ontmoeten in kleine groepen van max 4 personen. Zo kunnen we op een moedige en veilige afstand samen zijn, delen en helen.

Voor deze bijeenkomsten hoef je niet te kunnen tekenen, ‘mooi’ schrijven, dichten… Alle creativiteit is goed! Het gaat erom dat je naast het woord, ook beeldend verlies en afscheid een andere plek mag en kan geven. Het is een kwestie van doen en ervaren! Daarnaast wil ik je graag ondersteunen en helpen zorg te dragen voor je eigen welzijn en zingeving in deze buiten gewone tijd! Ik weet ook niet alles, maar samen weten we meer.

Ik zorg voor verschillende smaakjes thee, iets lekkers en creatieve middelen.

Kosten zijn €45,00 voor een strippenkaart van 5 keer en is 2 maanden geldig.

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM i.v.m met de corona. Daarom is aanmelden van tevoren noodzakelijk! Een eigen kopje en eventueel eigen schaar en etui met spullen waar jij graag mee wil werken is een mogelijkheid. Des gewenst kan jezelf een mondkapje meenemen.

Voor informatie en aanmelden ben je welkom op www.hartenbomen.nl Je mag mij ook bellen/ appen op 06-12128180 Hartelijke groet, Astrid Bolt

J-auw Ateliercafé loopt in de zomer door!