Wie ben ik

Mijn naam is Astrid Bolt,  ik ben 55 zomers jong. Weduwe, moeder van toppers van (bonus) kinderen, inmiddels (jong) volwassenen. En oma van een drie prachtige kleinkinderen.

Ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben een mensen mens en een creatieve duizendpoot. Ik kan mij focussen op wat op dat moment belangrijk is. Ik kan op een speelse en creatieve manier jong en oud, ondersteunen en helpen bij hun herbergen van verlies en persoonlijke ontwikkeling, waarbij ik diverse kunstzinnige werkvormen gebruik. Echt luisteren en reageren wat bij die persoon past. Open, eerlijk en oprecht. Ik leef en werk vanuit mijn hart!

Mijn levens thema’s zijn; ziekte, Leven & dood, verlies en afscheid nemen van dat wat je dierbaar was. Van je eerste knuffel, tot een bijzonder dierbaar mens.